INTERMEZZO

 

SIADIK NÓRA – ének

GYÖRGY ÁKOS – zongora és szinti

EGED MÁRTON – basszusgitár

TAKÁCS BÁLINT – dob

Dallamos pop-jazz

Modern groove, dallamos zenei témák és improvizáció. Az együttes saját kompozíciók mellett neves hazai és külföldi előadók saját feldolgozású dalait is játssza.

Zenéjük nem csak a jazz-rajongók számára befogadható. Jellegzetes dallamviláguk intelligens és jól átgondolt,ugyanakkor energikus és improvizatív is egyben.   

 

A Jazzy Rádió 2015-ös Országos Dalversenyén az INTERMEZZO
az első helyet szerezte meg.

Bálint Edina – Jazzy Rádió:

” Az Intermezzo olyan zenészekből áll, akik engedik, hogy saját, ihletett érzéseik vezessék őket, belső élményeiket is bátran megmutatják, így létrehoznak egy olyan varázslatot, ami csak az övék, rájuk jellemző -, de másokat is magával ragad. Hogyan történik mindez? Nem tudom, sőt azt sem, érdemes-e törekedni ennek a folyamatnak a racionális megértésére, vagy egyszerűen, ott kell lenni, meg kell hallgatni őket és máris érzékelhetővé válik.  Gyanús, hogy ez utóbbiról lehet szó! “

A zenekar

Az   INTERMEZZO  együttes 2009-ben alakult, azóta számos nagy sikerű koncertet adtak szerte az országban, köztük sok hazai sztárral közösen is : Szolnoki Péter, Pély Barna, Gáspár Laci, Veres Mónika, Jász András és mások.

2012-ben a Grammy-díjas amerikai gitárművész Chuck Loeb-bel adtak közös koncertet a Millenárison.

2017-ben megjelent az együttes CD-je, a norvég világsztár trombitás Hans Marius Andersen vendégszereplésével, amin saját szerzemények mellett magyar népdalok feldolgozásait is hallhatjuk. Egyik dal a lemezről Bartók Béla: Este a székelyeknél című dala.

FRISS !

Nézd meg a legújabb klipünket!
 
Zene: György Ákos Szöveg: Haagen Imre Ének: Siadik Nóri Billentyűs hangszerek: György Ákos Basszusgitár: Eged Márton Dob: Takács Bálint